Over ons

Het verhaal achter AMGhuren.com

Uit passie ontstaan

AMGhuren.com is gemaakt door liefhebbers, voor liefhebbers! Voor velen is rijden in een Mercedes AMG een droom, wij willen deze droom graag waarmaken. De reden om in een AMG te willen rijden is erg verschillend, zo krijgen we veel aanvragen voor bruiloften maar ook voor mensen die aan het aftasten zijn wat voor auto’s ze gaan aanschaffen in de toekomst. Dan is het huren voor een weekje een perfecte oplossing, want een proefritje is vaak veel te kort en kun je niet echt over puntjes vallen die je na enkele dagen wellicht wel aan zou treffen.

AMGhuren.com is ontstaan zoals de meeste ideeën zijn ontstaan, je wilt iets maar komt erachter dat het nog niet zo eenvoudig is om te regelen. De wereld van de luxe auto verhuur is namelijk een ware jungle en vele verhuur bedrijven hebben service niet op de eerste plek staan, hierdoor dachten wij: dit kan beter! Hierop volgde de oprichting van AMGhuren, wat uitgegroeid is tot een bekende naam in de online auto verhuur. Wanneer u bij ons een auto reserveert voor een speciale dag komt u er al snel achter dat service bij ons hoog in het vaandel staat en kwaliteit ver boven kwantiteit staat.

 

Percentage beschikbare AMG's0%

Mogelijkheid langere periode huur0%

Huurprijs onder de 1000 euro0%

Gehuurde auto's voor trouwpartijen0%

Gemiddelde korting op huurprijs0%

Beste bezoeker,

Helaas is het maken van een reservering tijdelijk niet mogelijk door het Corona (COVID-19) virus. Wij hopen op uw begrip en zullen zorgen dat we z.s.m. weer bereikbaar zijn. Excuses voor het ongemak. – Team AMGhuren.com