Mercedes AMG trouwauto huren?

Maak uw trouwdag compleet door te trouwen in een AMG!

Mercedes AMG trouwauto

adults-bride-bride-and-groom-1488312

auto-automobile-automotive-1236794

De perfecte trouwdag is pas compleet in een AMG

Gefeliciteerd! U bent hoogstwaarschijnlijk op deze pagina terechtgekomen met het vooruitzicht te gaan trouwen in de nabije toekomst. Wij zijn blij dat u bij ons terecht bent gekomen. Het is natuurlijk niet zomaar wat, een trouwerij vergt veel planning en keuzes. Daarmee willen we u graag een handje helpen door een perfecte trouwauto klaar te laten staan op uw trouwdag zodat u in stijl aan komt, wie wil nou niet al van verre de aandacht van de gasten trekken met het geluid van een prachtige V8.

 

Amghuren is gespecialiseerd in het leveren van de allermooiste Mercedes AMG’s van Nederland. Met een uitgebreid aanbod en oneindige mogelijkheden onderscheiden wij onszelf in de markt, niks is ons te gek!

Aanbod trouwauto’s

Al onze auto’s zijn te huren voor uw bruiloft, van de A45 AMG tot G63 AMG. Hierbij heeft u de mogelijkheid om een chauffeur bij te boeken tegen een vaste voordelige prijs, maar u mag natuurlijk ook gewoon zelf op deze mooie dag achter het stuur kruipen. Voor speciale gelegenheden waaronder een bruiloft valt kunnen wij bovendien ook boeketten en/of strikken leveren om de puntjes op de i te zetten.

Bekijk hier ons actuele aanbod

Mogelijkheden op een rijtje

Service is bij ons het toverwoord, daarom doen we altijd ons best om het huren van een AMG voor u zo gemakkelijk en gestroomlijnd mogelijk te maken. Hier alvast een beknopte lijst van onze mogelijkheden:

 

  • Auto leveren op locatie
  • Flexibele huur periode
  • Leveren van een chauffeur
  • Aankleden van de auto (boeketten, strikken, linten, spandoeken etc.)
  • Duidelijke en vaste prijsafspraken
  • Startklare auto’s, volle tank en altijd vooraf technische controle
  • Ook groot verhuur voor groepen (groepskorting, vraag naar de mogelijkheden via onze contact pagina of bel +31 (0) 622656009. 

Wacht niet langer!

Heeft u een keuze kunnen maken uit de prachtige AMG modellen die wij kunnen leveren? Wacht dan niet te lang en reserveer uw datum! Een Mercedes AMG is een gewilde trouwauto en om niemand teleur te stellen vragen we u om vroeg te reserveren, zodat u verzekerd bent van een prachtige bolide op uw trouwdag.

Klik hier om een AMG te reserveren

Nog geen keuze kunnen maken?

Bent u er nog niet uit? Wij helpen u graag! U kunt ons voor alle vragen en adviezen bereiken via het contact formulier, wij reageren altijd binnen 24 uur!

 

Klik hier om contact op te nemen!

laptop frame
hero image

Beste bezoeker,

Helaas is het maken van een reservering tijdelijk niet mogelijk door het Corona (COVID-19) virus. Wij hopen op uw begrip en zullen zorgen dat we z.s.m. weer bereikbaar zijn. Excuses voor het ongemak. – Team AMGhuren.com